در اتاق اصناف مرکز گیلان انجام شد؛
بررسی تعیین PH موجود در انواع نان
نان روزانه بخش اعظمی از انرژی، املاح معدنی و ویتامین های مورد نیاز انسان را تامین می کند. در دهه های اخیر مصرف جوش شیرین که باعث ورآمدن سریع خمیر نان و نمک اضافی که باعث جبران نواقص خمیر می شود، در کشور ما رواج پیدا کرده است.
بقایای جوش شیرین موجود در نان موجب ناراحتی های گوارشی و مانع جذب کلسیم، آهن و سایر عناصر ضروری در دستگاه گوارش می شود و درصد نمک اضافی، صدمات جبران ناپذیری را بخصوص برای بیماران کلیوی و مبتلا به فشار خون بالا را درپی دارد.
برهمین اساس و به درخواست اتحادیه نانوایان سنتی رشت به میزبانی اتاق اصناف مرکز گیلان جلسهای در این مرکز با حضور نمایندگان اداره کل استاندارد گیلان و اداره بهداشت محیط شهرستان رشت برگزار شد.