در پی گفتگوی فرشاد فلزی ، رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره شهرستان رشت درخصوص مخالفت با صدور مجوز خرید و فروش آنلاین طلا از اتحادیه کسب و کارهای مجازی، توضیحات رضا الفت نسب ، عضو هیأت مدیره اتحادیه کسب و کارهای مجازی را با هم می خوانیم.
الفت نسب گفت : افرادی می توانند مجوز فعالیت بگیرند که در اولویت اول صاحب پروانه کسب فروش طلا در فضای فیزیکی باشند و یا قرارداد محضری ۵ ساله با دارنده پروانه کسب طلا در فضای فیزیکی منعقد کنند.
وی افزود : حتما طلایی که مشتری خریداری می کند باید توسط فروشگاه ارسال شود؛ یعنی ما طلایی به نام «طلای امانی» نداریم که به صورت امانی یا کاغذی خرید و فروش شود.
عضو هیأت مدیره اتحادیه کسب و کارهای مجازی ادامه داد : همچنین مسئولیت عیار و کیفیت طلای عرضه شده با فردی است که صاحب پروانه کسب طلا در فضای فیزیکی است.
وی افزود: از طرف دیگر فروش سکه به صورت مجازی براساس مصوبه سال های گذشته شورای پول و اعتبار کاملا ممنوع است. فقط فروش طلا و مصنوعات آن و نقره و طلای آب شده از این طریق مجاز است. نکته دیگر اینکه سایت هایی که در این میان شروع به فعالیت می کنند باید نماد اعتماد الکترونیک را دریافت کرده باشند.